Inlägg

Inlägg som trickeh2k har skrivit i forumet
Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av dlq84:

Bara jag som är här för tekniknyheterna? Tänker att det finns matbloggar till sånt

Det är väl knappast något jag behöver be om? Är ju lite varför de är där. Behind the scenes är ju inte huvuddelen, här är ju lite kuriosa i bakrgrunden

Av trickeh2k

Jag hoppas få se lite kul mat och andra spännande saker! Nu är det väl rätt begränsat med vad som hinns/orkas med men inhemsk kultur är alltid intressant.

Av trickeh2k
Skrivet av andreasa64:

Aldrig haft detta bekymret innan som sagt.
Ska testa det och se hur det beter sig.

Ja, ska testa att avaktivera crossplay! Tack för tipset

Just det, har sett andra nämna det också att avaktivera crossplay så det är ett bra tips!

Av trickeh2k
Skrivet av andreasa64:

Det är ju skönt att slippa det bekymret

Kör också med Wi-Fi, testat med kabel men samma bekymmer.

Inte haft det innan, bara sedan S4, både jag och dom jag spelar med har samma bekymmer och vi verkar inte ensam när man läser på Blizzard forumet. Men ska göra en snabb överblick på drivrutinerna för Wi-Fi kortet i datorn, för säkerhetsskull så att allt är up to date

Har inte heller haft ett enda problem med sådant. Det kanske är din isp som har taskig routing till deras servrar? Jag skulle testa att använda en vpn-klient som ligger geografiskt nära dig och se om det är någon skillnad.

Av trickeh2k

Så de ska ta bort det enda bra och roliga med funktionen

Av trickeh2k

Usch vad sorgligt Beklagar sorgen, ta hand om er 💕

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av maniac:

Är det bara jag som konstant har slut på guld? Både crafta gems och enchanta utrustning är snordyrt... Har hittat flera uppgraderingar som klarat sig igenom Tempering för att sedan fastna på att få rätt rolls hos occultisten, ugh 😅

Guld är helt klart något man inte har mycket av numer, vilkte jag gillar! Det enda som inte är riktigt lika bra är ju att det är Whispers som är det det enda sättet som är värt tiden. Det är ju ok eftersom det är så pass snabbt men det är lite tradigt att bara ha en viable option för det.

Skrivet av xarl:

är det någon som spelar med RT?

Nope, inte värt det. Skillnaden är minimal men prestandapåslaget är absurt sett till det man får. Utöver det så är det buggigt, jag har fått flera ctd's med det och de disablade dessutom frame generation som var buggad. Den ska dock återkomma med morgondagens patch.

[PC Only] Fixed issues with NVIDIA DLSS Frame Generation, a setting available to players with NVIDIA 4000 series graphics cards, which was temporarily disabled due to stability issues. These issues have been fixed, and the setting has been re-enabled.

Av trickeh2k

Borde inte var konstigare än att folk som dopar sig blir avstängda från att tävla och fråntagna medaljer.

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Av trickeh2k

Reklund for pres! 🦐

Av trickeh2k
Skrivet av Sarato:

Känner likadant. Kommer undvika dem som pesten även om jag gillar deras produkter. Vill inte sponsra företag som pissar på sina kunder.

Ja, lite så. Jag har varit dem trogna när det gäller deras modermodem.

Av trickeh2k

Kommer inte köpa asus-produkter igen och kommer avråda alla som frågar mig om råd framöver.

Av trickeh2k
Av trickeh2k

Var det bara något specifikt protokoll eller så? Har Win 11 hemma och använder inbyggda för jobbet, har flera kunder som har det också men inte hört ett pip att någon haft problem.

Av trickeh2k

De kanske skulle kampanja mot licenspengarna de får punga ut istället eftersom det är så de motiverar att de höjer priserna hela tiden? Det är ju bevisat om och om igen att folk hellre är lagliga och köper sina saker om det finns tillgängligt på ett enkelt sätt. Nu finns så otroligt många aktörer som låser sitt innehåll bakom sin tjänst. Utöver det så om du är sportintresserad och vill följa mer än en liga/lag så blir det ytterligare ett påslag.

Tandlöst engagemang, varför skulle vi bry oss om mediahusen? Om konsumenten inte vill betala är inte det inte konsumenten det är fel på. Gör om och gör rätt, tillbaka till ritbordet och bespara oss ert "gråt".

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av Baxtex:

Skriver folk ChatGPT som en skill/kompetens på Linkan? Det är lite som att skriva vilken webbläsare och sökmotor man kan? 🧐

Det är en viss skill, så jag ger dem halvrätt men holy fuck. Det är "Jag kan googla lite bättre än du" :/